Logate | IT proizvodi i servisi | Logate
Sa preko 100 godina kolektivnog IT iskustva, pomažemo klijentima da pojednostave i ubrzaju svoje biznis procese.
129
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-129,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

proizvodi & servisi

Mi smo tim IT profesionalaca koji uživaju u brzim i dinamičnim biznis okruženjima, gdje imamo mogućnost da stalno susrećemo nove izazove.

Naše usluge

Dizajn i razvoj softverskih rješenja, koristeći se modernim tehnologijama i procesima

Dizajn mreža i mrežnih okruženja

Dizajn i razvoj aplikacija i sistema baziranih na Open Source standardima

Podrška i održavanje

IT konsalting

proizvodi

Pogledajte kako pomažemo klijentima da pojednostave i ubrzaju biznis procese.

 • OpenProvider

  Skalabilna i brza platforma za kontrolu korisničkih polisa u realnom vremenu. Bez downtime-a. Fleksibilno skaliranje koje prati vaše potrebe.

 • OpenBanking

  Aplikacija za mobilno bankarstvo, koja vam omogućava menadžment bankovnih transakcija na brz, ugodan i siguran način - 24h dnevno, 7 dana sedmično.

 • Blues Retail

  Jedinstveno cloud-based multi-kanalno menadžment rješenje koje na jednom mjestu vezuje sve elemente prodajnog sistema.

 • Open MX

  Carrier-grade mejl sistem, dizajniran za maksimalnu fleksibilnost i prilagodljivost, spreman da opsluži milione korisnika.

 • Contact Center

  Izbjegnite sve nepotrebne korake, i uživajte u praktičnim prednostima kontakt centra, bogatog funkcionalnostima.

 • Enterprise PBX

  Enterprise PBX omogućava laku implementaciju telefonskih aplikacija i servisa, pokrivajući sve komunikacione potrebe vašeg biznisa.

Podrška

Kupovina pretplatničkih planova omogućava vam implementaciju Logate-ovih proizvoda sa velikom dozom sigurnosti. Pretplatnički benefiti uključuju pristup Logate-ovom enterprise-grade softveru. Ne postoje pojedinačne licence za individualne klijente.

 

Pretplatnički servis uključuje tehničku podršku bez limita na broj tiketa. U cijenu je uključen i pristup bilo kojem manjem ili većem update-u ili bug-fix-release-u koji bude implementiran tokom trajanja pretplate. Vaš feedback je poželjan, da bismo poboljšali servis i bolje odgovorili na vaše zahtjeve.

Pokrivenost

Svojim klijentima nudimo servise tehničke podrške na sve tikete koji se odnose na instalaciju, konfiguraciju, korišćenje, diagnostiku, prijavu bagova i popravke. Sve stavke kojie nisu uključene u osnovnu podršku (razvoj koda, dizajn sistema, dizajn mreža, sigurnosne polise i pravila, on-site i remote pristup vašem sistemu), padaju pod odvojeni ugovor vezan za profesionalne usluge.

 

Svi prijavljeni tiketi se procesuiraju u skladu sa predefinisanim SLA vremenskim odrednicama, u zavisnosti od nivoa kritičnosti. Mi se nalazimo u GMT+1 zoni. Biznis dani ne uključuju vikende i državne praznike. Standardni biznis sati su od 08h do 16h.

Vrijeme odgovora na tikete unutar sistema podrške

Kritični (Critical)

Tip tiketa gdje softver ne funkcioniše i gdje ne postoji predefinisano rješenje koje može otkloniti problem. Pretrpljen je značajan gubitak u kvalitetu servisa, a problem utiče na veliki broj korisnika. Postoji veliki rizik od gubljenja ili korupcije podataka. Vaše biznis operacije su pogođene do te mjere da su vrlo usporene ili u potpunosti zaustavljene. Ovaj tip tiketa ne može biti iskorišten ako se radi o novoj instalaciji, testnoj platrofmi, ili u okruženju koje nije produkcijsko i gdje nema korisnika u sistemu.

Važni (High)

Tip tiketa u situaciji gdje su performanse softvera na kritičnom nivou. Vaš servis ne radi kako treba, i stvara veliki pritisak na biznis operacije koje i dalje funkcionišu, ali smanjenom učinkovitošću. Problem prijeti da eskalira, ako se ne bude sanirao u kraćem vremenskom periodu. Ne postoji predefinisano rješenje koje može otkloniti problem.

Srednji (Medium)

Tip tiketa koji uključuje manji gubitak funkcionalnosti sistema u produkcijskom okruženju. Uticaj problema je minoran, biznis operacije funkcionišu gotovo normalno. Potoji predefinisano rješenje koje može otkloniti problem.

Nizak (Low)

Tip tiketa koji služi za opšte konfiguracije ili pitanja, prijavu bagova, prijavu grešaka u dokumentaciji ili zahtjeva za dodatnim funkcionalnostima. Softver funkcioniše kako treba i biznis operacije idu normalnim tokom.