Logate | 10 godina IT avantura | Logate
Logate je multidisciplinarni tim profesionalaca sa preko 100 godina kolektivnog iskustva razvoja i održavanja softverskih rješenja.
598
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-598,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

o nama

Mi smo tim IT profesionalaca koji uživaju u brzim i dinamičnim biznis okruženjima, gdje imamo mogućnost da stalno susrećemo nove izazove.

 

Naši klijenti dolaze iz raznih sfera biznisa, što privatnih što javnih. Ponosni smo na dugoročne poslovne veze sa finansijskim i telekom gigantima iz regiona.

Naš tim eksperata ima preko 100 godina kolektivnog iskustva razvoja, održavanja i podrške u domenu enterprise-grade softverskih rješenja. Geekovi u duši, cilj nam je omogućiti rješenja bazirana na Linux-u i Open Source tehnologijama.

 

Volimo da svakom klijentu pristupimo na jedinstven način. Izdvajamo vrijeme da razumijemo njihove procese i kreiramo adekvatna rješenja, bez obzira da li se radi o web servisu, aplikaciji ili nečemu trećem.