Logate | Proslavili smo 10 godina IT avanture
Kompanija Logate proslavila je svoj deseti rođendan
Logate, software, rođendan, Podgorica,
2112
post-template-default,single,single-post,postid-2112,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Proslava 10 godina IT avanture

Proslava 10 godina IT avanture

U četvrtak veče, 15.12.2016, Logate je proslavio 10 godina IT avanture u Crnoj Gori. U ovih 10 godina zajedno smo stvarali našu kompaniju, koja je od četvoro zaposlenih došla do broja 21! Svi zajedno smo se potrudili da napravimo pravi party, da se opustimo i da igramo u ritmu muzike za ples.

Ponosni smo što Logate ima svoje klijente od samog osnivanja: od telekomunikacionih kompanija, javnog sektora, zdravstva, pa do velikog broja banaka koje koriste naša softverska rješenja.

Na našem desetom rođendanu bilo je preko 120 gostiju, od čega su većina bili naši klijenti. Zabava je trajala do kasno u noć, iako je sjutra bio petak i radni dan, ljudi su đuskali. Što bi rekao jedan naš stari kolega – na vašim zabavama se uvijek dobro provedem. Veliko hvala Coolares bendu, DJ Vladu Tomiću, kao i našoj Mariji Todorović – Tatar koja je otpjevala svoje dvije pjesme i sve nas dooobro razdrmala 🙂

Jedni od najveselijih gostiju bili su naši direktori, koji su đuskali čitavu noć (Ivica je, moramo priznati, prednjačio u tome). 

 

Neki od tvitova naših gostiju koji pokazuju kakva je atmosfera bila u četvrtak veče u Districtu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeriju sa proslave 10 godina IT avanture možete pronaći ovdje.

Ovaj jubilej – prvih 10 godina Logate-a je samo početak. Logate tim se trudi da prati trendove u IT industriji, što je najvažnije uživamo u procesu rada, a naša poruka upravo to i govori – “Let’s make software great!”