Logate | Dobrodošli na novi logate.com
1864
post-template-default,single,single-post,postid-1864,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Dobrodošli na novi logate.com

Dobrodošli na novi logate.com

Hello World 🙂 Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naš novi novi, redizajnirani digitalni dom!

Vremena se mijenjaju, a bogami i mi sa njima; do kraja godine ćemo slaviti prvu desetogodišnjicu. Sa dugim periodom poslovanja iza nas, radujemo se budućim izazovima. Novi websajt je samo simbolični početak sljedeće, još uspješnije decenije.

Redizajnu smo pristupili sa namjerom da naše partnere i preko 30 internacionalnih klijenata, stavimo u prvi plan. Izdvojili smo projekte na koje smo ponosni i osvježili paletu Logate proizvoda, da bismo naše buduće klijente informisali o mogućnostima za unaprijeđenje njihovih biznisa i inspirisali ih da rade sa nama. Kroz naš revitalizovani blog, Logspot, čitaćete o interesantnim projektima & dešavanjima, a možete nas pratiti i na Facebook-u, Instagramu, Tviteru i LinkedIn-u.

Ako čitate ovo i zainteresovani ste da učite i radite u dinamičnom i opuštenom IT okruženju, znajte da možete aplicirati ovdje. Logate ima polisu otvorenih vrata, što znači da smo uvijek i u svako vrijeme spremni za talentovane ljude željne izazova.

U međuvremenu, pripremamo vam sjajne projekte i dešavanja. Više u decembru, kada ćemo konačno oduvati svih 10 svjećica na našoj rođendanskoj torti.