Logate | Otvoreni smo za nove IT talente | Logate
Tražiš IT posao u Podgorici? Logate ima polisu otvorenih vrata. Novi talenti su uvijek dobrodošli.
600
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-600,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

karijera

Postani dio Logate tima!

Sa kancelarijama u Podgorici, sa više od 2500 sunčanih sati godišnje, sjajnom paletom softverskih prozvoda i fenomenalnim klijentima – mislimo da imamo posao baš za tebe. Logate ima polisu otvorenih vrata, što znači da smo uvijek i u svako vrijeme otvoreni za nove talente.

Transparentnost

U svijetu koji svakim danom postaje sve kompleksniji, smatramo da je neophodno koristi jednostavnu, iskrenu i direktnu komunikaciju, kako unutar tima, tako i prema našim klijentima.

Kreativnost

Projektni timovi unutar Logate-a su agilni, da bi smo lakše promovisali kreativnost, brzinu rada i spontanost. Otvoreni smo za sve ideje, a najbolje podržavamo logistikom i resursima. Sve što treba da uradiš je, da doneseš svoj entuzijazam.

Znanje kao imperativ

Interesuje li te sticanje novih iskustava u radu sa klijentima i novim tehnologijama? Nudimo ti mogućnost da naučiš nove stvari svaki dan.

Osmijeh, motivacija, timski rad

Saradujući sa sjajnim profesionalcima koji su već dio Logate-a, obogatićeš sebe kako na poslovnom, tako i privatnom planu. Jednako ozbiljno shvatamo i posao i šalu 🙂 Sa nama je lako raditi.

Prijavi se za posao


Ime i prezime (obavezno)

Email (obavezno)

Imaš li pitanja ili poruku za nas?

Your URL (obavezno)

Websajt, fajl ili nešto treće 🙂